• PL
Zaloguj się na stronie
  • Mody i pliki
    • Wszystkie pliki
    • Ekskluzywy
    • Pliki autorskie
    • Najlepsze pliki tygodnia
    • Prześlij plik
  • Aktualności
  • Cheaty
  • Artykuły
  • Przewodniki
    GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Inne gry Tworzenie modów Inne
  • Mody i pliki
  • GTA 3
  • Różne pliki
  • Różne
  • MSX FM x Makai - Stealth

MSX FM x Makai - Stealth

• MSX FM x Makai - Stealth / GTA 3
GTA 3 / Różne pliki / Różne
Autor:
DnB and Trance #1
Więcej informacji
Kontakty autora:
Skontaktować się z autorem
Przesłał:
DnB and Trance #1 Subskrybować Jesteś subskrybowany
Rozmiar:
396.54 Mb
Przesłano:
15 maj 2025
Pobrań:
18
Łączna liczba pobrań: 18
Unikalnych pobrań: 13
10 / 10
6 osób oceniło plik
Artemkais30
АНДРЕЙ КОЛЬЦОВ
egesalt96
Mafioznik Zero
MSX FM
DnB and Trance #1
Jeszcze nikt nie ocenił pliku
Pobierz Pobierz w Telegramie
Do ulubionych W ulubionych
  • 15 maj 2025
    msx-fm-x-makai-stealth_1747332362_725832.zip
    Sprawdzanie wirusów od Virustotal: plik jest bezpieczny (zobacz raport)
    Pobierz (396.54 MB)

Cześć wszystkim. Dla wszystkich fanów GTA 3 mam dobrą wiadomość. Wkrótce pojawi się globalna modyfikacja do tej gry, a mianowicie LC'01, gdzie będzie możliwość zagrania w zorganizowane DLC – LC'00 (Remake GTA Advance!).

Z tej okazji postanowiłem stworzyć swój mix dla LC'00. Później zaproponowałem go twórcom modyfikacji, ale odmówili. Szkoda, utwory na podstawie głębokiego, atmosferycznego albumu dnb "Stealth" z 2000 roku, od niemieckiego artysty dnb Makai. Dodałem również głos prowadzącego stacji radiowej, MC Codebreakera, w czym pomógł mi sztuczny inteligent, który sklonował i nagrał tekst jego głosem.

Wiem, że wielu fanów GTA 3 na radiu MSX FM lubi tylko utwór Omni Trio – First Contact. Ale ten mix na pewno wam się spodoba, ponieważ wszystkie utwory atmosferą przypominają właśnie ten (oprócz tego dodałem również kilka odniesień, które miło was zaskoczą podczas słuchania).

Instrukcja instalacji: plik wav wystarczy przenieść do folderu audio, który znajduje się w głównym katalogu gry.

Lista utworów:

• Makai — Manchu Boxer;
  • Makai — Kung-Fu Zombie;
  • Makai — Ten Tigers Of Kwangtung;
  • Makai — Five Element Ninja;
  • Makai — Iron Monkey;
  • Makai — Seven Blows Of The Dragon;
  • Makai — Invincible Armour;
  • Makai — Praying Mantis;
  • Makai — Beneath the mask (ill skillz remix).
Nazwa i opis pliku zostały przetłumaczone Pokaż oryginał (RU)Pokaż tłumaczenie (PL)
MSX FM x Makai - Stealth

Всем привет. Для всех фанатов GTA 3 есть хорошая новость. Скоро выйдет глобальная модификация для этой игры, а именно LC'01, где будет возможность поиграть в устроенное DLC – LC'00 (Ремейк GTA Advance!).

Специально по этому поводу я захотел создать свой микс для LC'00. Потом я его предложил разработчикам модификации, но они мне отказали. А жаль, треки на основе глубокого, атмосферного dnb альбома "Stealth" 2000 года, от немецкого dnb артиста Makai. Также я добавил озвучку ведущего радиостанции, MC Codebreaker, с чем мне помог искусственный интеллект, клонировавший и озвучивший текст его голосом.

Я знаю многих фанатов GTA 3, которым на радио MSX FM нравится только трек Omni Trio – First Contact. Но этот микс вам точно понравится, потому что все треки атмосферой напоминают именно его (кроме этого я также добавил несколько отсылок, которые вас приятно удивят во время прослушивания).

Способ установки: wav файл просто перенести в папку audio, которая находится в корне игры.

Трек-лист:

• Makai — Manchu Boxer;
  • Makai — Kung-Fu Zombie;
  • Makai — Ten Tigers Of Kwangtung;
  • Makai — Five Element Ninja;
  • Makai — Iron Monkey;
  • Makai — Seven Blows Of The Dragon;
  • Makai — Invincible Armour;
  • Makai — Praying Mantis;
  • Makai — Beneath the mask (ill skillz remix).
Uprawnienia i zasady dystrybucji
Autor odpowiedział na następujące pytania przy publikacji. Pobierając plik, zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.
Czy można ponownie przesłać plik na inne strony / platformy / usługi?
Nie
Czy dozwolone jest tworzenie płatnych modów przy użyciu rozwiązań, komponentów lub zasobów przedstawionych w tym pliku?
Dozwolone tylko z podaniem autora
Czy dozwolone jest poprawianie lub aktualizowanie pliku i osobne przesyłanie jego zaktualizowanych wersji?
Czy pozwala się na konwersję pliku do użycia w innych grach?
Czy dozwolone jest używanie opracowań, komponentów lub zasobów przedstawionych w tym pliku do tworzenia własnych plików?
Czy w tym pliku znajdują się prace innych osób, na które autor ma pozwolenie, ale których nie można rozpowszechniać bez zgody ich autorów?
Nie
Komentarze 0
© 2008 - 2025 LibertyCity
Twórca i deweloper: Evgenii Sokolov
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji lub odpowiednich właścicieli jest surowo zabronione.
Napisz do nas
Wersja mobilna Wersja na komputery
Mody i pliki Aktualności i artykuły Cheaty i poradniki Użytkownicy
Kliknij tutaj, aby wyszukać zaawansowane pliki