Ułatwiona misja strażaka dla VC: Nextgen Edition
-
10 lutego 2025oblegchjonnaja-missija-pozharnogo-dlja_1739137877_438262.rar
Podczas gdy entuzjaści tworzą nieoficjalną łatkę, postanowiłem spróbować naprawić strażaka samodzielnie i z minimalną wiedzą. Przeszedłem 12 poziomów strażaka na drugim wyspie, na samym początku gry. Aby dostać się na drugą wyspę na początku, trzeba wziąć dowolną łódź i dopłynąć do klubu golfowego, a następnie stanąć naprzeciwko centrum miasta, gdzie znajduje się przystań z drabiną i zdążyć dopłynąć do przystani, zanim pożre cię rekin.
Nie zapomnij obserwować policjantów i NPC, którzy będą się na ciebie złościć po ich ugaszeniu, staraj się być w ruchu. (Nie wiem, jak rozwiązać ten problem).
Instalacja:
Zamień firetruck.c w głównym folderze moda w ścieżce:
C:\Games\GTA Vice City Nextgen Edition\common\data\cdimages\script_sources\test\script_vcr\convert
Inne zapisy:
Пока энтузиасты делают неофициальный патч, я попытался попробовать исправить пожарника своими руками и минимальными знаниями. Прошел 12 уровней пожарника на втором острове, в самом начале игры. Чтобы попасть на второй остров в самом начале нужно взять любой катер и доплыть гольф клуба и встать на против даунтауна, где находится причал с лестницей и успеть проплыть до причала, до того как сожрет вас акула.
Не забывайте следить за полицейскими и педами, которые будут агриться на вас, после их тушения, старайтесь быть в движении. (Я не знаю, как решить эту проблему).
Установка:
Заменить firetruck.c в корне папки мода по пути:
C:\Games\GTA Vice City Nextgen Edition\common\data\cdimages\script_sources\test\script_vcr\convert
Еще сохранения: