Mckenzie Field Terminal 1 for BaseGen.2025 [YMAP / Lore Friendly]
-
Pobierz (1.07 MB)18 sierpnia 2025mckenzie-field-terminal-1-for-basegen_1755479410_10480.rar
Cześć gracze! Jestem 1462tanks, stworzyłem nowy mod ymap dla Mckenzie Field w Grapeseed. Ten mod jest dla modów bazowych gen.2025. Z powodu aktualizacji wersji gry i aktualizacji wersji modyfikatora menyoo, stary plik modułu budowlanego nie może być edytowany, więc muszę stworzyć nowy. Stworzyłem ten mod dla graczy z słabymi komputerami oraz youtuberów, którzy chcą nakręcić film GTA.
Funkcje mapy:
- Modele SF;
- Funkcjonalne i łamliwe okna oraz rekwizyty;
- Funkcjonalne drzwi.
Instalacja:
- Pobierz i zainstaluj CustomMaps DLC
- Gdzie umieścić ten mod: mods\update\x64\dlcpacks\custom_maps\dlc.rpf\x64\levels\gta5\_citye\maps\custom_maps.rpf
- Przeciągnij plik ymap do pliku rpf, a następnie zapisz zmiany. Teraz możesz już rozpocząć grę!
Hello players! I'm 1462tanks, I made a new ymap mod for Mckenzie Field at Grapeseed. This mod for gen.2025 base mod. Due to the game version update and the menyoo modifier version upgrade, the old construction module file cannot be edited so I have to make a new one. I made this mod for weak PC players and also youtebers who wants to make a GTA film.
Map Features:
- SF models;
- Functional and breakable windows and props;
- Functional doors.
Installation:
- Download and install CustomMaps DLC
- Where to put this mod: mods\update\x64\dlcpacks\custom_maps\dlc.rpf\x64\levels\gta5\_citye\maps\custom_maps.rpf
- Pull ymap file into rpf file, and then you saved your change. Now you already start the game!