Salon Harley Davidson
-
Pobierz (26.31 MB)26 października 2025salon-kharli-djevidson_1761487793_981518.rar
Harley Davidson Showroom [MapBuilder] 1.0
SALON HARLEY DAVIDSON [Wersja Legacy]
Cześć wszystkim! Z radością przedstawiam mój nowy mod, który dodaje do gry nowy salon samochodowy, w pełni poświęcony niesamowitemu światu Harley-Davidson.
Oczekują na Was dwie oddzielne strefy, gdzie można podziwiać te wspaniałe motocykle i cieszyć się atmosferą, którą całkowicie sam wymyśliłem, tworząc różne pliki i ich rozmieszczenie na mapie.
Chciałbym zrobić jeszcze więcej, aby ulepszyć ten mod, ale muszę zdobyć więcej wiedzy i doświadczenia, dlatego na razie uważam, że to wystarczające do publikacji.
W archiwum do pobrania znajdziecie DLC salonu, które znajduje się w pliku OIV (instalacja odbywa się automatycznie), a także pliki dla menyooStuff/Spooner, które umieszczają pojazdy i pieszych. Aby pojawiły się pojazdy, które widzicie na zrzutach ekranu lub wideo, należy je osobno pobrać z linków, które dodałem do pliku .txd — starałem się maksymalnie uprościć proces, abyście mieli jak najmniej pracy.
Ten projekt dopiero zaczyna się rozwijać i będzie otrzymywał aktualizacje w przyszłości w miarę potrzeby!
Harley Davidson Showroom [MapBuilder] 1.0
HARLEY DAVIDSON SHOWROOM [Legacy Version]
Всем привет! Рад представить вам свой новый мод, который добавляет в игру новый автосалон, полностью посвящённый удивительному миру Harley-Davidson.
Вас ждут две отдельные зоны, где можно полюбоваться этими великолепными мотоциклами и насладиться атмосферой, которую я полностью придумал сам, создавая различные файлы и их расположение на карте.
Я бы хотел сделать ещё больше, чтобы улучшить этот мод, но мне нужно набраться больше знаний и опыта, поэтому пока что считаю, что этого достаточно для публикации.
В архиве для скачивания вы найдёте DLC автосалона, который находится внутри OIV-файла (установка происходит автоматически), а также файлы для menyooStuff/Spooner, которые размещают транспорт и пешеходов. Для появления техники, которую вы видите на скриншотах или в видео, нужно отдельно скачать её по ссылкам, которые я добавил в .txd-файл — я постарался максимально упростить процесс, чтобы вам осталось минимум работы.
Этот проект только начинает своё развитие и будет получать обновления в будущем по мере необходимости!