'95 Vapid Huntley Pack
Autor:
Przesłał:
Rozmiar:
261.11 KB
Przesłano:
Pobrań:
286
Łączna liczba pobrań: 286
Unikalnych pobrań: 218
Jeszcze nikt nie ocenił pliku
-
Pobierz (0.25 MB)4 czerwca 20241.0.195-vapid-huntley-pack_1717517797_558494.zip
Jakiś czas temu stworzyłem na prośbę coś mocno inspirowanego Range Rover P38. Wyszło całkiem nieźle, chociaż, jak wszystkie moje samochody do GTA III, nie do końca w stylu gry.
Wśród cech:
- 2 wersje auta;
- Własne ustawienia sterowania;
- Domyślnie zastępuje Landstalkera (Mafia w przypadku Huntley Sport).
Niestety, nie wiem jak dodać drugi samochód do Mafii, więc jest on tylko jako zamiana — scena modowania trzeciej części nie jest nawet w połowie tak duża jak w przypadku piątki czy SA...
Nazwa i opis pliku zostały przetłumaczone Pokaż oryginał
(RU)Pokaż tłumaczenie
(PL)
'95 Vapid Huntley Pack
Какое-то время назад сделал по реквесту что-то сильно вдохновлённое Range Rover P38. Вышло неплохо, хоть, как и остальные мои машины для GTA III, не совсем в стиле игры.
Из особенностей:
- 2 версии авто;
- Свои настройки управления;
- По умолчанию, заменяет Landstalker (Mafia в случае Huntley Sport).
К сожалению, я не знаю как можно добавить второе авто для Мафии, поэтому она идёт лишь как замена — сцена моддинга третьей части и близко не такая большая, как у той же пятёрки либо SA...
Uprawnienia i zasady dystrybucji
Autor odpowiedział na następujące pytania przy publikacji. Pobierając plik, zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.
Czy można ponownie przesłać plik na inne strony / platformy / usługi?
Dozwolone tylko z podaniem autora
Czy dozwolone jest tworzenie płatnych modów przy użyciu rozwiązań, komponentów lub zasobów przedstawionych w tym pliku?
W żadnych okolicznościach
Czy dozwolone jest poprawianie lub aktualizowanie pliku i osobne przesyłanie jego zaktualizowanych wersji?
Czy pozwala się na konwersję pliku do użycia w innych grach?
Czy dozwolone jest używanie opracowań, komponentów lub zasobów przedstawionych w tym pliku do tworzenia własnych plików?
Czy w tym pliku znajdują się prace innych osób, na które autor ma pozwolenie, ale których nie można rozpowszechniać bez zgody ich autorów?
Nie
Komentarze 2