Zaktualizowany cykl czasu dla moda Nextgen Edition
-
10 marca 2025Timecyctajjmcikl-xclsior-saharov-edit-dlja_1741595277_141917.rar
-
10 marca 2025Skybox Texturestajjmcikl-xclsior-saharov-edit-dlja_1741635752_147603.rar
-
19 marca 2025Новый цвет и оттенок воды...obnovljonnyjj-tajjmcikl-dlja-moda_1742371786_741349.rar
-
drive.google.comPobierz
Ten mod to modyfikacja cyklu czasu stworzona przez mojego znajomego moddera. Wprowadziłem drobne zmiany, aby woda była bardziej morska i przyjemniejsza dla oka. To przede wszystkim kwestia gustu, więc proszę o brak negatywnych reakcji.
Zmiany:
- Kolor wody: Ustawienia koloru wody zostały zmienione, teraz woda ma bardziej morski odcień, co czyni ją znacznie przyjemniejszą dla oka, szczególnie podczas rejsów łodzią.
- Jasność gwiazd: Zwiększyłem również jasność gwiazd, aby nocne niebo wyglądało jaśniej i intensywniej. W archiwum znajduje się osobna tekstura gwiaździstego nieba dla lepszej wizualizacji.
19.03.25
Usunąłem zbyt jasny odcień wody morskiej, według własnego uznania i gustu...
Mod ma na celu dodanie atmosfery do gry i uczynienie wodnych podróży bardziej przyjemnymi, a nocnego nieba - bardziej malowniczym.
Этот мод — модификация таймцикла, созданная моим знакомым моддером. Я внес небольшие изменения, чтобы сделать воду более морской и приятной для восприятия. Это в первую очередь вкусовая настройка, поэтому прошу относиться без негатива.
Изменения:
- Цвет воды: Настройки цвета воды были изменены, теперь вода имеет более морской оттенок, что делает её гораздо приятнее на глаз, особенно при поездках на катерах и лодках.
- Яркость звезд: Я также увеличил яркость звезд, чтобы ночное небо выглядело ярче и насыщеннее. В архиве отдельно прилагается текстура звездного неба для улучшенной визуализации.
19.03.25
Убрал слишком светлый оттенок морской воды, на своё усмотрение и под свой вкус...
Мод предназначен для того, чтобы добавить в игру атмосферности и сделать водные путешествия более приятными, а ночное небо — более живописным.