• PL
Zaloguj się na stronie
  • Mody i pliki
    • Wszystkie pliki
    • Ekskluzywy
    • Pliki autorskie
    • Najlepsze pliki tygodnia
    • Prześlij plik
  • Aktualności
  • Cheaty
  • Artykuły
  • Przewodniki
    GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Inne gry Tworzenie modów Inne
  • Mody i pliki
  • GTA 4
  • Skórki
  • Zmiana postaci
  • GTA 5 Johnny K dla GTA TLAD

GTA 5 Johnny K dla GTA TLAD

• GTA 5 Johnny K dla GTA TLAD / GTA 4
+2
GTA 4 / Skórki / Zmiana postaci
Autor:
Rockstar Games, Gameplazer, NikoBellicFTW
Więcej informacji
Przesłał:
joe davis Subskrybować Jesteś subskrybowany
Rozmiar:
5.23 Mb
Przesłano:
23 lipca 2025
Pobrań:
69
Łączna liczba pobrań: 69
Unikalnych pobrań: 49
10 / 10
2 osoby oceniły plik
M BB
Gerard x
Jeszcze nikt nie ocenił pliku
Pobierz Pobierz w Telegramie Pobierz na Discordzie
Do ulubionych W ulubionych
  • 23 lipca 2025
    gta-v-johnny-k-to-gta-tlad_1753281813_399578.zip
    Sprawdzanie wirusów od Virustotal: plik jest bezpieczny (zobacz raport)
    Pobierz (5.23 MB)

Zawsze bardzo lubiłem model Johnny K z GTA V, a znalazłem mod , który wydawał się idealny dla mnie.

Jednak mimo oznaczenia jako "pełna konwersja", mod w rzeczywistości przeniósł tylko kurtkę i spodnie, a nawet te miały niepoprawne mapy normalne i spec. Więc, po 11 latach od wydania tego moda, postanowiłem samodzielnie przenieść model Johnny K z PC GTA V. Przeniosłem tylko kurtkę, spodnie, głowę, zęby i oczy (nie ręce, ale jeśli to problem, mogę je również dodać).

Przy okazji, możesz swobodnie ponownie przesłać ten mod. Dołączyłem również niebłyszczącą kurtkę i wersję Johnny bez rzęs; obie są opcjonalne.

Nie użyłem niczego z tego poprzedniego moda, z wyjątkiem mapy specular dla spodni — ta część należy do oryginalnego autora. Wszystko inne zrobiłem sam.

Mapa specular głowy pochodzi z "Wielkiej kolekcji ubrań dla Johnny'ego Klebitza", gdzie wierzę, że head_001 to model głowy GTA IV z teksturami GTA V. Użyłem tylko mapy specular z tego modelu głowy; wszystko inne to moja praca.

Znane błędy: obszar ust wygląda trochę dziwnie, ale to powszechny problem przy przenoszeniu modeli głowy, więc nie uważam tego za poważny problem.

RIP Johnny K — zaginiony, ale nie zapomniany.

Nazwa i opis pliku zostały przetłumaczone Pokaż oryginał (EN)Pokaż tłumaczenie (PL)
GTA 5 Johnny K for GTA TLAD

I've always really liked the GTA V model of Johnny K, and I found a mod that seemed perfect for me.

However, despite being labeled as a "full conversion," the mod actually only ported over the jacket and pants, and even those had incorrect normal and spec maps. So, after 11 years since that mod's release, I decided to port the PC GTA V Johnny K model myself. I only ported the jacket, pants, head, teeth, and eyes (not the hands, but if that's an issue, I can add them as well).

By the way, you’re free to reupload this mod. I’ve also included a non-shiny jacket and a version of Johnny without eyelashes; both are optional.

I didn't use anything from that previous mod except for the specular map for the pants — that part belongs to the original author. Everything else was done by me.

The head’s specular map is from the "Large collection of clothes for Johnny Klebitz," where I believe head_001 is the GTA IV head model with GTA V embedded textures. I only used the specular map from that head model; everything else is my work.

Known bugs: the mouth area looks a bit odd, but that's a common issue when porting head models, so I don't consider it a major problem.

RIP Johnny K — lost but not forgotten.

Uprawnienia i zasady dystrybucji
Autor odpowiedział na następujące pytania przy publikacji. Pobierając plik, zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.
Czy można ponownie przesłać plik na inne strony / platformy / usługi?
Dozwolone tylko z podaniem autora
Czy dozwolone jest tworzenie płatnych modów przy użyciu rozwiązań, komponentów lub zasobów przedstawionych w tym pliku?
W żadnych okolicznościach
Czy dozwolone jest poprawianie lub aktualizowanie pliku i osobne przesyłanie jego zaktualizowanych wersji?
Zezwolenie bez dodatkowych warunków
Czy pozwala się na konwersję pliku do użycia w innych grach?
Dozwolone tylko z podaniem autora
Czy dozwolone jest używanie opracowań, komponentów lub zasobów przedstawionych w tym pliku do tworzenia własnych plików?
Zezwolenie bez dodatkowych warunków
Czy w tym pliku znajdują się prace innych osób, na które autor ma pozwolenie, ale których nie można rozpowszechniać bez zgody ich autorów?
Nie
Komentarze 1
© 2008 - 2025 LibertyCity
Twórca i deweloper: Evgenii Sokolov
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji lub odpowiednich właścicieli jest surowo zabronione.
Napisz do nas
Wersja mobilna Wersja na komputery
Mody i pliki Aktualności i artykuły Cheaty i poradniki Użytkownicy
Kliknij tutaj, aby wyszukać zaawansowane pliki