Malowanie śmigłowca Mi-26 Indyjskich Sił Powietrznych
Kontakty autora:
Rozmiar:
13.83 Mb
Przesłano:
Pobrań:
8
Łączna liczba pobrań: 8
Unikalnych pobrań: 4
-
18 października 2025IAF Mi-26 From No. 126 Squadron, Chandigarhmi-26-indian-air-force-helicopter-livery_1760795635_757845.zip
Ten mod dodaje malowanie Indyjskich Sił Powietrznych dla śmigłowca Mi-26 Halo „Zjednoczone Narody” w GTA V. Malowanie opiera się na Mi-26 z Nr 126 Eskadra Śmigłowcowa (I.A.F.), z autentycznymi oznaczeniami Indyjskich Sił Powietrznych.
Instalacja:
- Znajdź plik un26.ytd w: ...\GTAV\mods\update\x64\dlcpacks\un26\dlc.rpf\x64\levels\gta5\vehicles\armyhelisvehicles.rpf\
- Zastąp go plikiem malowania dostarczonym w archiwum moda.
Kredyty:
Uwaga:
- Nie przesyłaj ponownie ani nie używaj tego moda w filmach bez zgody autora.
- Po więcej samolotów i modów śmigłowców Indyjskich Sił Powietrznych, śledź kanał YouTube autora.
Nazwa i opis pliku zostały przetłumaczone Pokaż oryginał
(EN)Pokaż tłumaczenie
(PL)
Mi-26 Indian Air Force Helicopter Livery
This mod adds an Indian Air Force livery for the Mi-26 Halo “United Nations” helicopter in GTA V. The livery is based on the Mi-26 from No. 126 Helicopter Flight (I.A.F.), featuring authentic Indian Air Force markings.
Installation:
- Locate the file un26.ytd at: ...\GTAV\mods\update\x64\dlcpacks\un26\dlc.rpf\x64\levels\gta5\vehicles\armyhelisvehicles.rpf\
- Replace it with the livery file provided in the mod archive.
Credits:
Note:
- Do not reupload or use this mod in videos without the author’s permission.
- For more Indian Air Force planes and helicopter mods, follow the author’s YouTube channel.
Komentarze 0